Kontakt och bokning

Välkommen till vår härliga lokal i Täby. Vi är ett bra gäng som delar lokal i Täby Kropp och själs regi. Hos oss hittar du mig Pia Jäger, Näringsterapeut och Kost konsult, Merja Tikkanen, Instant Change Therapy, Vägledande coach och Akupunktör, Kristina Milovic, Hudterpeut, Ansiktszonterapeut  Dipl. Reiki Healer, Maria Pontusdotter, AM Kommunikation AB 

Jag rekommenderar alla att göra en Hårmineralanalys minst en gång om året. Det är den bästa besiktningen du kan göra av  din kropp. Här ser man tungmetaller som kan sätta igen receptorena för annan näring. I en hårmineralanalys  kan vi se mineralbalanser/obalanser samt vitaminbehov. Indikation på prediabetes, allergier, utmattningssymptom  och många andra sjukdomar kan utläsas.

Det finns många DNA tester att göra. Min första tanke var att det var obehagligt att få veta mer om mig själv. Nu när jag gjort sex olika DNA tester på mig själv är jag glad att jag gjort det. Jag tål t.ex inte kaffe, det gör att jag mår dåligt och inte kan sova. Jag tål stress bättre än genotyper med CT och TT gener. Min genuppsättning visar inte på att jag har en ökad benägenhet för beroendebeteende.

Har du eksem, psoriasis, rosacea, dålig mage, allergier, svårt att gå ned i vikt, håravfall, låggradig feber, högt blodtryck, svårt att sova. Då kan du vara överkänslig mot livsmedel som du äter. Mer vanligt än vi tror. Tar vi bort livsmedlen mår vi bättre och värk och eksem försvinner.  Jag har tagit bort ägg ur min kost som orsakade smärta och stela leder. Ägg, mjölk, gluten, jäst orsakar många gånger problem. Gör en Intoleranstest ImuPro.

Jag är glad att jag har förmånen att få hjälpa människor att må bra. Jag har alltid trott att jag mått bra till den dagen då min kropp sa ifrån. Jag kan ärligt säga att jag ignorerade känslan och signalerna. I min skilsmässa från mina barns pappa kollapsade jag rejält. Fösta gången sedan jag var sexton år skulle jag stå på egna ben. Nu var jag 40 år och våra tre barn var 20, 18 och 17 år. Jag var en stark kvinna.  Det som hände var att livet kom ikapp mig. På dagarna jobbade jag och drev min butik. När jag kom hem var jag ett lik. Jag sov bort hela helgerna. Jag tog hjälp. I början gick jag och pratade med en coach två gånger i veckan för att klara tillvaron. Jag började sakta förändra mitt liv. Jag flyttade för andra gången sedan skilsmässan, började starta ett eget nytt liv med det jag hade saknat. Jag hade under åren tryckt ner både glada och sorgsna känslor, stressat och ätit min lunch på tre minuter i många många år för att vara till hands för mina kunder, skjutsade mina barn hit och dit, arbetade för att jag trodde vi skulle få en bättre tillvaro istället för att vara närvarande med barnen när de behövde mig. Bristen på tid, okunskapen hur motion, kost, näring, sömn och relationer påverkar både fysiskt och psykiskt gjorde att jag inte såg livet för alla träd. Sakta började jag förändra mitt liv. Jag började promenera varje dag när jag jobbat, jag badade morgon och kväll, tände ljus i badrummet och åt både frukost och middag i badet. Sakta började jag återhämta mig. Jag började träna och äntligen började kroppen svara. Jag kunde känna sug efter kött eller fisk, fett eller kolhydrater och valet var aldrig längre svårt.
I dag lever jag det liv jag drömt om. Jag umgås med nära och kära, reser mycket, lagar god mat och delar med mig till människor av min kunskap om hur bra vi kan må med små livsstilsförändringar. Att spela tennis är mitt största glädjeämne i livet... att få springa efter en boll gör mig så lycklig. På tennisbanan skrattar jag, känner mig ung och barnslig, umgås med människor och fikar. Här lever jag  mitt bästa jag.

Välkommen till min mottagning på Åkerbyvägen 280 i Täby. Mottagningen ligger 5 minuters gångväg från Täby Centrum som också kan vara värt ett besök när du besöker mig. 

Min mottagning ligger på: Åkerbyvägen 280, 1 tr ned på gavel ( Täby Kropp o Själ). 

Hit tar du dig: Kommunalt till Galoppfältet eller Täby centrum. Promenad ca 5-10 min, eller med bil som du parkerar längs vägen (glöm ej P-skiva). 

Här kan du se lediga tider och boka: här kan du läsa om mina olika typer av behandlingar och analyser. 

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Då kan du använda det till att betala konsultationen hos mig.

Här är ett exempel på hur en rådgivning kan gå till. 

AB Hypericum Salus
Org nr: 559150-0144
VAT nr: SE559150014401
Postadress: Wittensdalsvägen 3, 187 68 Täby
Besöksadress: Åkerbyvägen 280 1 tr ned, på gavel, 187 38 Täby
Bankgiro: 5261-7479
Bankkonto: Handelsbanken 6195-516 255 851