Kundreferenser

Kundreferenser

Jag har under åren fått mycket ros. Inte konstigt när jag tidigare arbetat i en bransch som jobbar med sorg, glädje och glamour. Jag har upplevt så mycket glädje och sorg med mina kunder som beklagat sorg, välkomnat nytt liv,  gift sig eller begravt sin anhörige. Jag har varit med om bisarra och annorlunda händelser under mitt arbetsliv som givit mig förståelse för hur vi tänker och reagerar i olika situationer.
Några kundreferenser jag har tagit till mig under åren har främst varit när jag har jobbat för att hjälpa människor att må bra.

"Jag är djupt rörd och tacksam för allt du gjort för mig"

En erfarenhet från min korta tid inom hemtjänsten innan jag hade bestämt mig för vad jag faktiskt ville arbeta med.

"Det har varit ett sant nöje att få jobba med Pia"

Under något år tog jag mig an en funktionsnedsatt man med speciella behov av stöd. VI gjorde fantastiska framsteg tillsammans. Den här personen som då var 32 år men i verklighet på en nivå på 10-12 år. Hans arbetshandledare skrev dessutom "Pia Jäger har utfört detta på ett pedagogiskt, professionellt och föredömligt sätt".  Jag tog mig an denna unga man när jag behövde hjälp och arbetskraft. Det var en utmaning som fungerade till 100% när jag fanns till hands hela tiden. Vi hittade ett sätt att arbeta på som fungerade med ramar och riktlinjer för oss båda två.

"Stort tack-du är fantastisk"

- Kvinna som gick ner i vikt efter många, många års kämpande. 

"Pia är helt outstanding, plikttrogen, punktlig, ärlig, flexibel, snabb, kunnig och sprider glädje"

De här fina orden fick jag av ett par som jag hjälpte under en tid i hemtjänsten. De blev bestörta när jag bestämde mig för att slut inom hemtjänsten. De skickade ett brev till kommunen och ville att kommunen skulle övertala mig att vara kvar. Jag hade fantastiskt roligt när jag jobbade inom hemtjänsten. Så mycket glädje och tacksamhet.

"Det har varit jättebra. Skulle rekommendera detta om man vill göra en detox, alltid bättre i grupp än att göra det helt själv"

- Kvinna som deltagit på en av mina detoxgrupper. Hon var jättenöjd. Hon hade problem med mage och eksem som båda blev mycket bättre efter detoxkuren. 

Idag jobbar jag helt inom funktionsmedicinen. Jag är tacksam och får bra resultat med mina klienter. Många blir förvånade över min vilja att följa upp och höra hur de mår när vi inte setts på ett tag. Många kommer av sig själva för att följa upp, att göra en livsstilsförändring sker inte över en natt. Jag arbetar fortfarande med mig själv och skulle påstå att jag sakta förändrat min livsstil under femton år. I dag mår jag bättre än på många år. Värk i kroppen har försvunnit. Jag har tagit bort födoämnen ur min kost som jag inte tål, bytt arbete, tagit hjälp från både kiropraktor, massörer, coacher, börjat träna och promenera, ändrat min kost och tillfört näringsämnen som min kropp saknat. Att få balans i kropp och själ och i livet är det som leder till mitt bästa jag.